8. Marec patrí ŽENÁM

Žena – matka, manželka, dcéra, priateľka …. inšpirácia pre básnikov, maliarov, dobyvateľov…
Stretávame sa s nimi počas života vo viacerých rolách.
Jeden jediný ich úsmev rozžiari pochmúrny deň a je neuveriteľné, čo všetko sme schopní urobiť pre tento úsmev….
Každý z nás má v svojom živote ženu, ktorej by mal nielen v tento deň povedať, čo všetko pre neho znamená, ako ju ľúbi, ako ju potrebuje, za čo všetko jej ďakuje, ale práve tento deň je na to ako stvorený. Nájdime si aspoň počas tohto krásneho dňa chvíľu na svoje blízke ženy a povedzme im, čo všetko pre nás znamenajú, dajme im našu lásku. A ešte lepšie, dávajme im našu lásku počas celého roka, a tak to opakujme rok po roku a svet, a náš život bude krajší, a čoskoro začneme zbierať plody tohto krásneho zvyku. Ukážme ženám našu lásku, dôveru a priazeň aj v podobe času stráveným s nimi pri pohári vína. Nič nie je viacej ako im darovať chvíľu nášho času, našej pozornosti a verte nám, pri pohári dobrého vína sa dejú zázraky.
Aj my v tento deň pripíjame všetkým ŽENÁM, prajeme im do ďalších dní veľa lásky, zdravia a radosti zo života.

Ženy a víno

Na rovinu povedané!

Hádam každá žena miluje alebo má v obľube z času na čas pohárik kvalitného vínka.

Niektoré však dávajú prednosť červenému, iné zase obľubujú biele, ružové či v posledných rokoch taktiež vínka s nádychom bubliniek.

Z pohľadu ženy :

Ženy, priznajme si to. V živote každej z nás sa vyskytnú občas situácie, no dobre sú obdobia kedy to „občas“ je každý druhý deň ale o tom inokedy, keď práve pohár vínka je to, čo potrebujeme. Ktorá z nás nemá rada ten moment, keď je doma všetko porobené, práca dávno zabudnutá a v tom prichádza ten krásny vizuálny zážitok kedy sa kvalitné víno leje do pohára a my vieme, že pocit uvoľnenia je už na dosah. Ten moment, keď chytíme pohár a dáme si malý dúšok kvalitného vína, ktorý v nás náhle vyvolá pocit pokoja. To je ten moment, keď si uvedomíme aké úžasné bytosti sme a sme opäť pripravené čeliť svetu a všetkým jeho nástrahám… Ale! Až keď dopijeme náš pohár vína.

Pivnica Radošina je pripravená, pomôcť vám, s kvalitnými vínami čeliť životu a je už iba na vás, vybrať si to svoje obľúbené.

Tipy na vína ktoré ženy naozaj milujú

Červené – Červený Klevner, výber z hrozna, suché, 2017

         

Biele – Sauvignon blanc, neskorý zber, suché, 2019

           

Ružové – Zweigeltrebe ROSÉ, akostné, polosladké, 2020

Frizzante – Alizzante Alibernet, polosladké, sýtené, 2020

 

 

Kategórie: Blog,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odber noviniek

1 krát mesačne vám zašleme e-mail plný inšpirácií a noviniek z našej ponuky.