Hviezdne divadlo s pohárom dobrého vína v romantickej atmosfére vinárstva Pivnica Radošina

Prelom júla a augusta je bohatý na rôzne eventy, najmä tie, ktoré sa odohrávajú priamo pod holým nebom. Toto obdobie so sebou prináša krásne nočné divadlo v podobe súhvezdia Perzeus, ktoré zdobí letnú nočnú oblohu. Práve medzi 9. a 13. augustom naberá padanie roju perzeidov svoju najväčšiu intenzitu. My v Pivnici Radošina sme sa rozhodli, že vám toto krásne divadlo spestríme už 3. rok príjemnou romantickou atmosférou, doplnenou o výborné víno z nášho vinohradu. 

Príďte si opäť po roku vychutnať tento krásny moment, ktorý odštartujeme západom slnka spojený s degustáciou pod holým nebom priamo vo vinohrade. Nechajte sa uniesť jedinečnou atmosférou a objavte miestne vína, na ktoré sa viaže dlhoročná kráľovská tradícia. Naše vína z Pivnice Radošina sú typické svojim ojedinelým charakterom vo vôni i chuti a ľahko si nájdu cestu do srdca každého milovníka vína. Na degustácii pod holým nebom nebudú chýbať vína, ktoré si získali priazeň vás konzumentov, ale aj viacero významných ocenení na svetových výstavách. 

Brány nášho vinárstva sa pre vás otvoria už 11. augusta o 18:00. Okrem dobrej nálady si odporúčame priniesť piknikovú deku, vhodnú obuv a teplé oblečenie do vinohradu. V prípade nepriaznivého počasia a celá akcia presúva na krytú terasu a do nádherných priestorov penziónu.

Kategórie: Blog,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odber noviniek

1 krát mesačne vám zašleme e-mail plný inšpirácií a noviniek z našej ponuky.