Svieže vínka pre letnú pohodu

Správne vínko, ktoré sa dokonalo hodí k letným horúcim dňom dokáže dotvoriť skvelú atmosféru, či už siahnete po čerstvom bielom vínku k dobrej večeri na terase, ľahkom červenom vínku ku grilovačke alebo sviežemu frizzante k bazénu. V Pivnici Radošina sme vybrali pre vás ideálne letné vínka pre každú príležitosť.

Frizzante Radošina Iršai oliver 2021

Bublinky sa v posledných rokoch tešia svojej obľube a to najmä v letných mesiacoch. Naše frizzante Iršai oliver 2021 je tou ideálnou voľbou na spríjemnenie horúcich letných dní. Dobre vychladený na 5-7 °C je vhodný k osvieženiu v bazéne, alebo na „podlievanie“ grilmajstra pri večernej grilovačke. Očarí vás svojou sviežou citrusovo kvetinovou vôňou a šťavnatou chuťou. Výborne sa hodí k rybacím alebo ľahkým krémovým zeleninovým polievkam.

https://pivnicaradosina.sk/produkt/irsai-oliver-polosuche-2021-frizzante/

Alizzante Radošina 2021 polosladké

Ak radi siahnete po ružových alebo perlivých vínach, tak našim jednoznačným odporučením je Alizzante Radošina 2021. Na prvý pohľad si vás získa jeho výrazná malinová farba s purpurovým odleskom, následne vás očarí vôňa sirupu z červených ríbezli a príjemne nasladlá chuť. Alizzante je vhodné k studeným smotanovo-tvarohovým letným dezertom.

https://pivnicaradosina.sk/produkt/pivnicaradosina-sk-alizzante-polosladke-2021-frizzante/

Rizling rýnsky 2021 polosuché

Pokiaľ máte v obľube biele vína s miernym zvyškovým cukrom a sviežou kvetovou vôňou v tom prípade vám odporúčame Rizling rýnsky 2021, polosuché. Jeho žltozelená farba, vôňa rozkvitnutého lipového kvetu s dotykom nastrúhanej pomarančovej kôry, chuťou vinohradníckej broskyne a lipového kvetu je tou správnou kombináciou na večerné posedenie s priateľmi a načerpanie síl do nového dňa.

https://pivnicaradosina.sk/produkt/rizling-rynsky-akostne-polosuche-2021/

Sauvignon blanc 2021 suché

Ak hľadáte ľahšie suché víno so sviežou arómou, tak určite siahnite po našom Sauvignon blanc 2021. Zelenožltá farba, prenikavá trávovo-egrešová vôňa a citrusová chuť z neho robí to pravé, čo vás dokáže schladiť v horúcich letných dňoch. Vychladený na 11 °C je ideálny pre víkendové grilovačky, alebo na každodennú radosť zo života pri pohári dobrého vína. Náš Sauvignon blanc sa výborne hodí ku sladkovodným rybám, ale taktiež aj k morským špecialitám či darom mora.

https://pivnicaradosina.sk/produkt/sauvignon-blanc-akostne-suche-2021/

Radošinský Klevner 2021 výber z hrozna suché

Pre milovníkov vín, ktoré nie sú postavené na primárnej aróme určite odporúčame náš Radošinský Klevner 2021, suché. Jemne zlatistá farba vína, aróma prezretej hrušky, korenia a chlebovej kôrky sa krásne snúbi s dymovou vôňou pečeného prasiatka alebo grilovaného hovädzieho hamburgeru. Vegetariáni nemusíte zúfať pretože náš Klevner sa výborne hodí aj ku grilovanej zelenine.

https://pivnicaradosina.sk/produkt/radosinsky-klevner-vyber-z-hrozna-suche-2021/

Zweigeltrebe 2021 polosladké

Pokiaľ ste priaznivcom ružových vín, v takom prípade jednoznačne odporúčame Zweigeltrebe 2021, polosladké. Malinovo-ružová farba, vôňa drobného ovocia a jahodového kompótu spolu s jahodovo-smotanovou chuťou vás zaručene osvieži aj v tom najhorúcejšom letnom dni. Odporúčame vínko podávať dobre vychladené v kombinácii so smotanovo-ovocným dezertom.

https://pivnicaradosina.sk/produkt/zweigeltrebe-rose-akostne-polosladke-2020/

Pinot noir 2018

Pre celoročných milovníkov červených vín odporúčame náš Pinot noir 2018. Odporúčame ho podávať v letných dňoch mierne zachladený na 15°C. Jeho rubínovo-červená farba, plná vôňa a chuť višní v horkej čokoláde s jemným dotykom dreva sa krásne snúbi s dymovou vôňou grilovaných špecialít z hovädzieho mäsa alebo grilovanej červenej repy.

https://pivnicaradosina.sk/produkt/pinot-noir-vyber-z-hrozna-suche-2018/
Kategórie: Nezaradené,

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Odber noviniek

1 krát mesačne vám zašleme e-mail plný inšpirácií a noviniek z našej ponuky.